Egyél vécéből!

Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után elmenni kedvenc éttermünkbe, rendelni egy finom vacsorát, majd egy vécékagylóból megenni azt. Ugye?
 
Számos bizarr éttermet láttunk már a világ különböző országaiban, de ez a Hongkongi mindent visz. Ebben a vendéglőben ugyanis a vécékagylóból kell ennünk, kaka alakú poharakból kell szürcsölnünk a forró csokit és ágytálból nyaldosnunk a mogyorós fagyit. Mindezt úgy, hogy közben színes piszoárok villognak a fejünk fölött, amik néha még le is húzzák magukat. Akinek nem jön meg ettől az étvágya, az nem elég nagy gourmand.
 
Úgy tűnik, hogy keleten ez tényleg működik, hiszen a nyitás óta közkedvelt hellyé vált az étterem – ami egyben vécédeszka múzeum is. Minden elismerésünk annak a marketingesnek, akinek sikerült kiemelnie az átlagból a helyet! Lehet, hogy talált volna gusztusosabb megoldást is, de végül is mindegy, megvannak a fogyasztók, akiknek ezúton is jó étvágyat kívánunk! Mi meg elmegyünk hányni...

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr732685152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása