Erőszak webkamerán

Szinte már vártuk, hogy mikor harap rá valaki a Chatroulette őrületre, és használja fel valamilyen módon egy reklámkampányban. Az oldal, amelyre naponta húszezren kattintatnak véletlenszerű csevegőpartnerrel hozza össze a felhasználókat. Csak egy webkamerát kell csatlakoztatnunk a számítógéphez, és az oldalt megnyitva egy gombnyomással bekapcsolódhatunk a "rulettezésbe".
 
A videómegosztókon máris tonnaszámra találni ilyen rögzített beszélgetéseket, amikben sokszor elég érdekes dolgok történnek. Az emberek (és a perverzek) imádják az oldalt, amit egyébként egy 17 éves moszkvai tinédzser rakott össze.
 
Ezt a hype-ot használta ki a családon belüli erőszak ellen küzdő, francia Ni putes ni soumises szervezet, melynek neve magyarul kb. annyit tesz: „Se nem kurvák, se nem alárendeltek” – ezzel is utalva a nőkkel szembeni durva bánásmódra.
 
Vírusflmjük egy ilyen – a Chatrouletthez hasonló – oldalon játszódik, ahol igencsak szokatlan dolgok történnek. Főhősünk egy átlagos user, aki éppen a lehetséges partnerek közt válogat, mikor ráakad egy csinos leányzóra. Ám amikor épp beszélgetni kezdenének, valami nagyon durva történik. Mindez persze előre megtervezett, ügyes kaszkadőrmunkával végrehajtott színjáték, amely azonban mégis valóságosnak hat.
 
Az ötlet jó, hiszen sikerült vele megmutatni, hogy bármelyik otthonban történhet ilyen brutális erőszak. Egyelőre homály fedi az ügynökség kilétét, de amint megtudjuk, frissítjük a postot.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr362685138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása