Túl szexi az új Paris Hilton reklám

Legalábbis Brazíliának. A hír hallatán azt gondoltuk, hogy a hotelbirodalom örökösnője minimum egy szál tangában rohangál a tengerparton, vagy éjjellátós felvételeken mutogatja girhes testét, pedig nem. Az új Devessa sörreklámban csupán egy hűtőből kivett sörös dobozzal simogatja magát, amit az utcán lévő járókelők olyan áhítattal figyelnek, mint a hívők a Pápát húsvéti beszéde közben.
 
A miniatűr bugyik és szexi karneválok hazájában nem tűnik túl merésznek a  sztori, ám a nőjogi szervezetek mégis be akarják tiltani a filmet, mivel az rossz fényt vet a nőkre. „Ez a reklám ledegradálja a nőket – különösen a szőkéket.” – állítja a szervezet egyik képviselője, aki szerint számos panasz érkezett hozzájuk a filmmel kapcsolatban.
 
Brazíliának egyébként szigorú szabályai vannak a sörreklámokat illetően, melyek közül az egyik az, hogy a nőket semmilyen formában nem lehet tárgyiasítani.  Az elfogadott, hogy egy szál bikiniben rohangáljanak a tengerparton, de az már nem, hogy közben érzékien szorongassák a dobozt. „A reklámban nem a ruha hiánya okozza számunkra a problémát, hanem a képek túlfűtött szexualitása.  Egy bikinis nő a tengerparton nem feltétlenül erotikus, minden a kontextuson múlik” – állította a vizsgálatot kezdeményező Conar cég szóvivője.
 
Paris egyébként ellátogatott még múlt héten – a Karnevál idején – az országba, hogy személyesen is részt vegyen a kampány nyitóünnepségén. Másnap a helyi újságok címlapján az volt látható, amint négykézláb mászik a buli VIP termének padlóján… No komment.
 
Miután megírtam a postot láttam, hogy a Velveten már kint volt. Így küldjük azoknak, akik nem olvasnak Velvetet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr572685117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása