Snowboard-kosár és jég-break

Holnap kezdődnek Vancouverben a 2010. évi téli olimpiai játékok, melynek a Samsung az egyik fő támogatója. A technikai kütyüket áruló cég mindig is termékenyen ontotta magából a vírusfilmeket – néha több, néha kevesebb sikerrel –, így nem meglepő, hogy erre a sporteseményre is készítettek kettőt. Az egyikben snowboardosok zsákolnak és dobnak kosárra, a másikban pedig egy műkorcsolyázó breakel egy koripályán.
 
A márkanév szerencsére nincs az emberekre erőszakolva, szépen megbújik a háttérben. Ráadásul mindkét szituáció elég őrült és látványos ahhoz, hogy az emberek felkapják rá a fejüket és netán továbbküldjék ismerőseiknek.
 
Nekünk a snowboardos jobban tetszett, mivel nincsen benne semmi trükk, csak ügyes sportolók – ellentétben a másikkal, amin csúnyán látszik a számítógépes trükk. Az biztos, hogy ez nem legjobb a Samsung víruskampány, de mindenképen megér néhány percet az életünkből, főleg ha már úgyis mindenütt havat látunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr842685098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása