Sörízű szájfény

Uraim, ha netán még nem tudjátok, hogy mit adjatok kedveseteknek Valentin napra, akkor itt a tökéletes megoldás. Lepjétek meg párotokat egy Heineken ízű szájfénnyel, amely mindkettőtöknek garantáltan örömet fog okozni. A sörhabtól átnedvesedett női ajkakról nem fogjátok tudni levenni a szátokat, egyre csak többet akartok majd…
 
Ez volt az alapötlete a JWT Milan által készített Heineken reklámfilmnek, melyet a napokban kezdtek el sugározni az olasz televíziók. Bár maga a koncepció jó, a kivitelezés sajnos gyengécskére sikerült, így nem üt akkorát a poén, mint kéne. Az is kár, hogy mindezt nem igaziból csinálták meg (reklámajándék, hostess promóció, DM), hiszen úgy sokkal érdekesebb lett volna a kampány.
 
Ettől függetlenül vicces eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a málna, a cseresznye, a vanília és az egyéb édes ízek helyett sört nyalogathatnánk választottunk szájáról.
 
És ha már így szóba jött, ti milyen szájfényt dobnátok a piacra?

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr122685096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása