Bush és Clinton bénázik

Január 22-én, azaz holnap indul a holland Comedy Central saját gyártású szatirikus álhíradó műsora, a Youzhny. A név az orosz Novaya Zemlya szigetvilág egyik szigetét jelöli, ahol az ötvenes években nukleáris kísérleteket folytattak a szovjetek. A producerek szerint van párhuzam a műsor és a robbantások között, hiszen a Youzhny is „bombasztikus híreket fog új megvilágításba helyezni.”
 
A műsorban 10 perces epizódok lesznek, melyek mindegyike egy-egy közismert, botrányos vagy elfeledett hírt fog újraértelmezni. Az alábbi promó videóban egy ilyen kis részletet láthattok, amelyben Bill Clinton és George Bush próbál beszédet mondani egy előre megírt szöveg alapján. A felvétel azonban nem jön össze, hiszen Bush úgy viselkedik, mint egy retardált, a rendező totál idegroncs, ráadásul még egy majom is bekavar a képbe.
 
A jelenet zseniális, hiszen teljesen hihetően van tálalva. Őszintén szólva, nem tudom, hogy csinálták. (Akinek van valami ötlete, az írja meg!) Annyi viszont biztos, hogy ha ilyen szintű poénokat fognak nyomatni, garantált siker vár a műsorra. 
 

 

Ebben a videóban pedig megnézhetitek a Youzhny teaser jellegű reklámfilmjét, melyben további érdekes jelenetekből láthatunk ízelítőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr232684825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2010.01.21. 10:58:39

Ez beszarás jó!!!!! :D Akarom ezt a műsort idehaza is! :)

Artuum · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.01.21. 11:47:23

Ezt meg, hogy oldották meg? Mert, hogy ezek nem hasonmások az tuti!

Artuum · http://thinkdigital.blog.hu/ 2010.01.21. 12:26:37

De tény h Bush seggarc, de én csípem! :D

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2010.01.21. 12:56:40

Ezt nem értem én sem. Bush tényleg egy barom, na de ennyire? :D
Valószínűleg összevágták valahogy, nem kevés melójuk lehetett vele.

Omyg 2010.01.21. 14:50:51

OMG! :D Ez meg mi??

BF79 2010.01.21. 18:18:01

Nem értem, hogy a posztíró és a kommentelők miért gondolja azt, hogy összevágták, vagy trükk van benne. Odaát a politikusoknak nem derogál egy kis poénkodás. Lásd amikor McCain-el eljátszatták a TV shop-ot. A politikusi pályát űző embereket kétféle módon lehet rávenni az ilyesmire. Ezeket úgy hívják, hogy hatalom és pénz ;)

BF79 2010.01.21. 18:26:01

Megnézem még egyszer és ez valószínűleg mégis fake. Egyrészt nem véletlen, hogy az ember besétál úgy, hogy teljesen eltakarja őket, másrészt nézzétek meg George kézmozdulatait. De ettől függetlenül simán kinézném belőlük a poénkodást. Emlékezzünk, amikor Clinton a Fehér Ház előtt autót mosott, mondván, hogy már transitional időszak van, már nincs mit tennie. :)

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2010.01.21. 18:35:10

Mi ebben a nagy vaszisztdasz? Csinálok ilyet öt perc alatt.

Orwen · http://orwen.atw.hu/ 2010.01.22. 17:59:12

Brutálisan egyszerű:

Fel lettek véve a politikusok ülő helyzetben (kivágás egy régebbi felvételből, akármi...) ertsdzek után egy After Effects vagy más programmal be lett rakba egy háttérvideó (értsd: kandalló, zászló, majom háttér) a hátsó rétegként. Ezek után rá lett pakolva a két politikus külön rétegként. A képernyő bal oldalára Bush a jobb oldalra másik videórétegben Clinton. Ugyanazokat a mozdulatsorokat csinálják, az ok, hogy valaki mindig besétál pusztán azért van hogy eltakarja amint visszaugrunk a két politikus felvett mozdulatsorvideójának elejére és újra lejátszatjuk. Tehát 3+1 videórétegből lett felvéve.
1. háttér a majommal
2. Bush ahogy ül, és beszél
3. Clinton ahogy ül és beszél.
4. Greenbox előtt kamera elé sétáló fickó.

Ennyi. Aki használt már videószerkesztő programot, vagy egy egyszerű photoshopot az könnyen megérti. A lényeg hogy egymásra rakott videórétegekről van szó. :)

Orwen · http://orwen.atw.hu/ 2010.01.22. 18:01:01

Basszus a rohadt touchpad miatt belegépeltem egy korábbi szöveg közepébe. Bocs ha kesze-kuszának tűnik.
süti beállítások módosítása