A csajok végre megmondják

Uraim, végre itt a lehetőség, hogy bepillantást nyerjünk a női értékrend és gondolkodásmód bugyraiba. Ezt pedig a DonQ Rum által indított microsite-nak köszönhetjük, melyen több száz „igazi nő” ad tanácsot az erősebbik nemnek, olyan kérdésekben, mint randi, divat, párkapcsolat, bulizás, viselkedés és siker. A LadyData nevű oldalon számtalan vonzó hölgy véleményét ismerhetjük meg – egyénileg vagy összesített formában –, melyek egyszer talán még a hasznunkra is válhatnak.
 
Mi például megtudtuk, hogyan kell elhívni egy csajt randira; hogy kell-e fizetni a fogamzásgátlóért; hogy milyen testalkatunk legyen; hogy hány napig hordjuk ugyanazt az alsógatyát; vagy, hogy mi áll a legjobban egy férfi kezében. (Tippeket lehet írni a kommentekbe!)
 
Az oldalon persze nem csak a csajokról, hanem a márkáról és a rumkészítés hagyományairól is megtudhatunk egy s mást. A rummal kapcsolatos infókon kívül a készítők úgy próbálták tovább erősíteni az szolgáltatás és a márka közti kapcsolatot, hogy minden egyes hölgynek megnézhetjük a kedvenc italát, mely "véletlenül” mindig tartalmaz némi DonQ-t.
 
Összességében jópofa kis microsite-ról van szó, amely legalább annyira szórakoztató, mint ha 100 Axe csajt kérdeznénk meg arról, hogy mit gondolnak a hajunkról.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr382684794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.12.07. 13:38:55

@Kontárblog: Igazad van, de ha csak csajozásra használják, már akkor is megérte.
Más kérdés a branding, kicsit távolinak érzem ettől az egész dologtól. Legalább belerakhattak volna olyat, hogy: itasd le rummal a csajt, aztán mindent bele. :D:D
süti beállítások módosítása