Perverz buborékok

Elgondolkoztatok már azon, hogy mi történhet egy reklámfilm leforgatása után a spotban szereplő édi kis animált figurákkal? Egyszerűen eltűnnek, mint ha ott sem lettek volna, vagy élik tovább az életüket? És ha igen, akkor vajon tényleg olyan aranyosak, mint azalatt a 15-30 másodperc alatt?
 
Ezzel a gondolattal játszott el a tisztítószereket forgalmazó Method, akinek épp kapóra jött ez a mindezidáig megválaszolatlan kérdés, hiszen fő üzenetük szerint számtalan más tisztítószer tartalmaz ártalmas vegyi anyagokat, melyek a használat után ottmaradnak az adott felületen – ezzel is rosszat téve az embereknek.
 
Így történhet meg, hogy az általuk készített, több mint egyperces reklámban először csak egy szokványos (háziasszony tisztít, animált buborékok táncolnak, vidámság a köbön) spotot látunk, majd a másodikban azt, ahogy ezek a kis perverz buborékok lesben állva várják, hogy a főszereplő nő végre zuhanyozzon előttük.
 
„Mikor lett a tiszta ilyen mocskos? Megérdemled, hogy tudd, milyen kemikáliák vannak a tisztítódban.” – szól a szöveg a humoros film végén, mely arra is buzdít, hogy a 100%-ig természetes összetevőket tartalmazó Method termékek megvásárlása mellett egy jó ügyet is támogassunk. A petíció lényege, hogy minden Amerikában készült termékre kötelező legyen pontosan ráírni az összetevőket, hogy a vásárlók szabadon dönthessenek, meg akarják-e otthonra venni a terméket vagy sem.
 
Most, hogy megtudtuk az igazat, bennük is felmerülhet a kérdés: vajon mit csinál Coccolino Maci és Delma Margarin a forgatások után? És vajon tényleg egy ketrecben élnek az Auchan jópofa tengerimalacai, vagy luxusvillában a Rózsadombon?  Ezek után már semmiben sem lehetünk biztosak…

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr392684780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.11.20. 14:54:02

Hehehe... Vicces. :)
Bár választhattak volna egy jobb macát. :P
süti beállítások módosítása