Miről álmodnak autóink?

Rég láttunk már olyan egyszerű és mégis blikkfangos ambientet, mint az alant lévő Volkswagen reklám.  Hiszen megvan benne minden, ami kell: olcsó, emlékezetes, remekül targetált és még jól is néz ki.
 
A fokvárosi Ogilvy-nek sikerült megmutatnia, hogy miről álmodnak autóink. De vajon mi lehet ez? Hogy gyorsabbak legyenek? Hogy szexi karosszériával feszíthessenek? Vagy talán, hogy kultuszautó váljék belőlük? Egyik sem, ők arról álmodnak, hogy bárcsak Volkswagen GTI-k lennének.
 
Ez az ezerszer ellőt, unalmas klisé akár béna is lehetne, azonban az ötletes médiumválasztásnak köszönhetően mégsem az. A dél-afrikai ügynökségnek ugyanis sikerült megtalálnia azt a felületet, amivel le tudtak húzni még egy utolsó rókabőrt erről a témáról. A bevásárlóközpontok alatti mélygarázsok parkolóhelyei fölé kihelyezett álombuborékok figyelemfelkeltően, mégis tolakodás nélkül tudták megszólítani az autótulajdonosokat, akik ezek után biztosan eljátszottak a vásárlás gondolatával.
 
Minden elismerésünk az alkotóknak és az ügyfélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr822684747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.10.19. 10:55:13

Tényleg ötletes, bár nem biztos, hogy a kis kocsim örülne ha lecserélném. :P

Adrant 2009.10.19. 14:59:33

Komolyan mondom, meg vagyok lepve, hogy idehaza ezt még nem alkalmazták? Vagy igen???

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.10.19. 16:03:18

@Adrant: Tudtommal nem, de ha bárki látott már hasonlót az jelezze nekem. :)
süti beállítások módosítása