A Red Bull szárnyakat ad a vaginának

Az Adrenalin közel egy éves fennállása óta számos őrült és megbotránkoztató reklámmal találkoztunk, de ez a mostani annyira elmebeteg, hogy arra már nincs szó.
 
Egy olyan fiatalos és energikus világmárka, mint a Red Bull, sok mindent megengedhet magának, ám az alant lévő vírusfilm még tőlük is meglepő. A Mandy Moore főszereplésével készült film a megszokottól kicsit eltérő Red Bull fogyasztásra buzdítja a hölgyeket, akik ha nem érzik elég frissnek magukat, mostantól könnyedén energizálhatják testüket és szellemüket a vaginájukon keresztül.
 
Már pusztán ennek alapján is feltehetnénk a kérdést: hogy a fenébe jutott át ez az ügyfélen??? Pedig az ötlet nem rossz, internetre való. A probléma már inkább a megvalósításban rejlik, hiszen sem Mandy erőltetett játéka, sem pedig a fantáziátlan szituációk nem emelnek a film alapkoncepcióján. Sokkal viccesebb jeleneteket is kitalálhattak volna a készítők, akik a végére azért megörvendeztetnek minket a jól ismert szlogen extra verziójával…

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr172684716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.08.28. 14:28:30

a megvalósítás nem vesz el semmit az ötlet erőltetettségéből

Adrant 2009.08.31. 10:39:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Valamennyire egyetértek, tényleg erőltetett az ötlet, de hát manapság, amikor embert szül egy ló, (lásd. Ray-Ban vírus)akkor már nagyon ütőset kell kitalálni. :D
süti beállítások módosítása