Lefóliázott nők a húsospultban

Évente több mint két és félmillió áldozata van az emberkereskedelemnek, melyből 92 százalék szexuális vonatkozású. A szexipari áldozatoknak a 98 százaléka pedig –nem meglepő módon – nő és gyermek.
Hogy felhívja az emberek figyelmét erre a súlyos problémára, a luxemburgi Mikado Publicis egy sokkoló ambient akcióval rukkolt elő az ottani élelmiszerboltokban. Lefóliázott, meztelen női testeket csomagoltak be és helyeztek ki a húsos részlegnél, ezzel is szimbolizálva azt a megalázó szituációt, amibe ezek a szerencsétlen sorsú emberek kerülnek. „Ha prostituáltnak fizetsz, az emberkereskedelmet pénzeled” – szól a csomagokon lévő headline, amellyel minden arra járó ember találkozott. Kérdéses, hogy az örömlányok társaságát kereső férfiak milyen sűrűn nézelődnek a húsos gondola mellett…

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr792684677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrant 2009.07.01. 14:12:20

Elgondolkodtató...de kétlem, hogy az ilyen beteg állatok is elgondolkoznak magukon.

Omyg 2009.07.01. 14:13:34

Ja, én sem hinném, hogy azon kívül, hogy a normális emberek elszörnyednek, bármit is érne.
De amúgy ötletes a kivitelezés. 4 pont
süti beállítások módosítása