Piroska és a farkas 2.0

Bár az alant lévő videó nem mondható reklámnak, mégis úgy érzem, hogy itt a helye az Adrenalinon, hiszen úgy terjed a világhálón, akár a legjobban megtervezet vírusfilmek.
 
Ez az animációs film egy bizonyos Tomas Nilsson munkája, melyet házi feladatként készített a Linköping Egyetemen. Biztosra veszem, hogy a vizsgán átment, hiszen a Röyksopp- Remind me vizuális koncepciójára épülő, háromperces trance szösszenet rendkívül jópofa és szórakoztató.
 
A Grimm testvérek meséjét továbbgondoló, tudományos adatokban és értékekben tobzódó kisfilm remekül adja meg azt a bizonyos pluszt, amire manapság vevők az internetezők. Számos kis kulisszatitkot tudhatunk meg Piroskáról, a nagymamáról, sőt a vadászról is. Nem lövök le több poént, nézze meg mindenki! Jó szórakozást!



A zenét a Slagsmalsklubben készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr762684629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.03.23. 16:35:18

Ez nagyon jópofa. A legjobb a Nagyinál a "Nutrition facts" . :-D LOL!!

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2009.03.23. 21:43:01

a legjobb a különleges állatok/ négyzetkilométer annyira pihent agy :)) meg a hunter's outfit 399 Euro idiot

:DDD

Jackson Sámuel 2009.03.27. 12:49:06

Jópofa az együttes saját honlapja is. Főleg a kazettalejátszó. :)
Akit érdekel: www.smk.just.nu/
süti beállítások módosítása