All Day I Dream About Sex

Gondolkodóba estem kissé, hogy mit is tegyek fel ide, hisz a reggeli kakaóm mellé busás ambient dömping jutott a különböző blogokról. Egyik jobb, mint a másik. Van itt olasz Watchmenes  graffiti akció, vagy duplaoldalas szőrkitépős sajtómegjelenés, viszont azt vettem észre magamon, hogy mind ezek után a bögre alján az összesűrűsödött, talán már túl émelyítő reggeli italom végére érve a már nem is olyan új házibulis Adidas spottal tettem ki az i-re a pontot.
 
Remélem, nem érzitek önzésnek, hogy most inkább az Adidas Superstar fetisizmusomnak engedtem, hogy eluralkodjon, és egy teljesen szokványos, mindenféle blikkfang mentes celebparádét posztolok. Nincs benne az égvilágon semmi olyan, amit ne láthattunk volna kismilliószor valahol, mégis újra nézem hetek óta, nap, mint nap. Öcsém jegyezte meg egyszer, hogy sokkal nagyobb az önbizalma, mikor Superstar-ban megy valahova. Na, ezt teszik velünk a brand-ek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr802684621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2009.03.18. 09:36:51

Jól megcsinált feelgood szpot, de azért a tag, hogy "Celebrate Originality," amikor mindeki ugyanazt a márkát visel, enyhén szólva is nevetséges.

Omyg 2009.03.18. 10:38:42

Ja-ja. "Celebrate conformity" :)
süti beállítások módosítása