R- ekció – Got sex?

Mit tehet a férfi, amikor az éjszaka közepén megkíván egy kis sexet? Ha mázlija van, ott fekszik mellette a párja, ám a siker még így sem garantált. Számtalan tényező jöhet közbe, ami csak azon múlik, hogy mennyire rafinált a mellettünk lévő hölgyemény. Bár amerikai kutatók bebizonyították azt a férfiak körében már régóta keringő nézetet, miszerint fejfájás ellen legjobb a szex, a női nem legtöbbször mégis erre a problémára hivatkozva hárítja el a romantikus együttlétet. Nincs is rosszabb, mint egy „Jaj, most ne Drágám. Borzasztóan fáj a fejem” kezdetű mondat, amiről nem lehet tudni teljes bizonyossággal, hogy igaz vagy sem. Persze léteznek egyéb praktikák is, melyeket most – nemtől függetlenül – egytől-egyig kipróbálhattok, ha elindítjátok a Youtube-on lévő interaktív kalandjátékot. A játék lényege roppant egyszerű: ha férfi vagy a célod, hogy megkeféld a nőt, ha pedig nő vagy, akkor tegyél meg mindent, hogy elkerüld az entyem-pentyemet. :)
Persze mondanom sem kell, hogy a dolog egy reklám, mely a TotallySketch.com megbízásából készült. A most induló site-on vicces videókat, egyedi, hetente frissülő vígjátéksorozatot illetve interjúkat nézhetnek a látogatók. (Egyelőre sajnos nincs sok anyag fent, de pár nap múlva biztosan beindul az üzem.) Korábban egyébként már volt példa hasonlóan egybefűzött videókra, de akkor a Street Fighter nevű verekedős játékkal próbálkozhattak a kalandvágyók. Úgy gondolom, hogy ez a mostani sokkal több embert fog megmozgatni, hiszen a szituáció bizonyára előfordult már mindenkivel. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr22684612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása