MacGuyver visszatért

Ki ne emlékezne a MacGuyver nevű sikersorozatra, melynek főszereplője a mindig nyugodt, hihetetlenül találékony titkosügynök, MacGyver (Richard Dean Anderson)?  Én mindig csodálattal néztem, ahogy a "többet ésszel, mint erővel" elv alapján könnyedén képes néhány fogpiszkálóból és rágógumiból is fúziós reaktort építeni. Mikor vége lett a sorozatnak, olyan űr töltötte be szívemet, melyet azóta már pótoltam, de most mégis örömmel konstatálom, hogy MacGuyver visszatért…
Bár csak mellékszereplőként, ugyanis a helyét átvette a nála sokkal fiatalabb – ámbár kevésbé tehetséges – MacGruber. És, hogy mindez kinek köszönhető? Nem másnak, mint az újraértelmezett csodalogóval rendelkező Pepsinek.
A három részből álló reklámfilmnek köszönhetően újra átérezhetjük, amikor már csak másodpercek vannak hátra a bomba robbanásáig, és hőseinknek csodát kell tenniük. Nos, az állításom első fele igaz, de a másodikkal már akad némi probléma: MacGruber ugyanis egy „akut pepsista”, aki képtelen a feladatra koncentrálni és folyton csak elcsépelt szlogenekkel népszerűsíti az italt.  Persze ennek meg is van a következménye.
Mondanom sem kell, hogy kellő iróniával és retro életérzéssel operálnak az alkotók, ami szerintem szerethetővé teszi mindhárom rövidke kisfilmet. Külön öröm, hogy a régi hősünk is jelen van a spotokban, még ha nem is túl aktívan. Mindent összevetve, elég elborult alkotások születtek ahhoz, hogy az emberek megosszák őket régi ismerőseikkel, akik még hívei voltak a MacGyverizmusnak. :)

A harmadik videót sajnos nem lehet beágyazni, így ha meg akarjátok nézni, kattintsatok ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr412684593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.02.16. 14:06:47

Mint reklám gagyi. Mint élmény óriási. :) I love RDA! Köszi Adri!!

Budafuck 2009.02.19. 20:46:11

minden tekintetben gagyi!Már elcsépelt,gagyi humor,unalmas mint maga a pepsi is.Ezért az örök második sőőt europában van ahol már a 3.!Coca-Cola a legjobb.
Pepszi valami szánalom.
süti beállítások módosítása