David Hasselhoff újra akciózik

Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy David Hasselhoff ideje már jó régen lejárt a filmes szakmában. Nem volt egyetlen sikeres villantása sem, csak az alkoholproblémájáról szólt a fáma az utóbbi 5-8 évben. Ennek ellenére mégis megtalálta, hogyan jusson némi mellékeshez a kamerák előtt. A reklámszakma és a játékipar befogadta szegénykét, és menedéket adott neki, hogy átvészelje a következő cirka 30 évet. Azóta számtalan reklámban szerepelt, sőt még egy számítógépes játékot is készítettek róla, melyben az a cél, hogy válogatott módon kínozzuk meg szerencsétlent. Ez is azt mutatja, hogy tisztában van vele, hogy kiment a divatból, ironikusan áll saját magához, és ez becsületre méltó. (Sok itthoni celeb példát vehetne róla.) Mégis büszkén pózol és feszít minden egyes projektben, amihez csak köze van, és teljes odaadással játssza el a rá rótt szerepeket.
A Command&Conquer:Red Alert 3 számítógépes játék reklámkampányánál sincs ez másképp, ahol a külön létrehozott microsite-on ösztönzi a netezőket, hogy vásárolják meg a terméket. De az „ösztönzi” szó talán nem a legmegfelelőbb kifejezés, hiszen úgy tukmálja a játékot, mint ha egy Teleshopos adást néznénk. Persze a készítőknek pontosan ez volt a célja, és teljesen bejött nekik. Óriási látogatottsága volt az oldalnak és a szoftver vásárlási mutatói az egekbe szöktek. Bátran kijelenthetem, hogy Hasselhoff még mindig tud akciózni.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr382684574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.01.29. 14:54:37

Van még hova fejlődniük a magyar gagyi-celebeknek:)

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2009.01.30. 11:23:44

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a South Parkban is szerepelt. :)

Adrant 2009.01.30. 11:26:46

I love Hoff! :-D
Vérprofi a csávó, mi mást várhatnánk tőle?

Omyg 2009.01.30. 11:28:08

Meg kell szereznem azt a játékot! Muszáj! :-)
süti beállítások módosítása