Biztos, hogy a megfelelő helyen dolgozol?

Erre a kérdésre fókuszál a megújult honlappal rendelkező és több mint 1 millió állást kínáló Monster.com álláskereső portál legújabb kampánya.  Úgy tűnik, hogy Amerikában egyre jobban megy ezeknek a cégeknek, hiszen nemrégiben a The Ladders nevű munka-portál is egy filmes offenzívával rukkolt elő, melynek koncepciója az, hogy csak a legjobb melókat kínálják a felhasználóknak.
A mostani 3 spot pedig tipikusan arra az inverzióra épül, amikor olyan embereket mutatnak, akik személyiségükből fakadóan nem a legjobb helyen végzik a munkájukat – így nem meglepő módon nem is túl hatékonyak benne. A középső spotot leszámítva mindhárom nagyon blikfangos és szórakoztató, és talán még hatásosabb is, mint a konkurenciáé. Ezen kívül, a filmek egész jól ölelik át a fizikai, szellemi és állami pozíciókban dolgozók spektrumát, így minden célcsoport ráébredhet munkája tökéletlenségére.
Nekem a kedvencem a harmadik film, mely humorával és színészi játékával lehengerlő módon ösztönzött arra, hogy vagy négyszer megnézzem. :)  

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr982684562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Omyg 2009.01.16. 11:39:29

A harmadik film tényleg megaLOL. :D:D Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a három közül az rugaszkodik el leginkább a valóságtól.
Összeségében jó kis kampány, ha nem lenne JÓ munkám, biztosan elnéznék a honlapjukra. :)

brooklyn3 · http://www.zoom.hu/webtrend/ 2009.01.17. 21:26:49

nagyon jó reklámfilmek. :)
süti beállítások módosítása