ABC rap

Egy olyan hétfő reggeli büntivel szeretnék kedveskedni az olvasóknak, amitől garantáltan beindul mindenkinek a vérkeringése. Bemutatom a Southern Food Brokerage Corporation tehetséges alkalmazottait, akik egy frenetikus rap nótával nyitják meg a szívcsakráinkat. A 80-as évek közepén készült klasszikusban 15 dolgozó ösztönzi ritmikusan a nézőket, hogy vásároljanak a vegyeskereskedésükben. A szövegek – már amennyit értek belőle – egyszerűen horrorisztikusak, a karakterek viszont annál jobbak. Látszik, hogy nem sok hip-hopot hallgattak még annak idején ezek a fehér szómágusok. A szám egyébként a Chicago Bears- Super Bowl Shuffle "remixe", ami már önmagában is megérdemel egy tapsvihart.  Figyeljétek meg, milyen professzionálisan gyömöszölik bele azt a plusz szótagot, minden egyes szóló végén! A maga nemében tehát zseniális ez a reklám.
 
Kérlek, írjátok meg, hogy ki meddig jutott a videóban, mert én férfiasan bevallom, hogy a harmadik perc környékén már nem bírtam tovább… :)

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr382684555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bachterman · http://goo.gl/FVvVX 2009.01.13. 13:22:35

el kell ismerni, hogy vannak emberek, akiknek nem áll jól a kamera.
az ötödik szemüveges a legjobb.
vajon megmutatják ezeket a videókat a szereplők az onokáknak, hogy nesze, ilyen volt a bolondos nyolcvanas évek?

Exo · http://addict.blog.hu/ 2009.01.13. 14:17:10

Nekem a harmadik srác a kedvencem. :) Egyszer sem sikerül neki ritmusra nyomni, de nagyon próbálkozik.:D
Amúgy tutira veszem, hogy ez a videó ott van mindegyikük emléktárában.

linfeng 2010.04.07. 07:27:14

In diesen Jahren wurden <a href="http://www.raybansonnenbrillen.net"> Ray Ban Sonnenbrillen</a> jacken von immer mehr Leute beliebt, wenn Sie auch eine moncler jake kaufen möchten, empfehlen wir die Website. Die Waren hier sind preiswert und von guter Qualität
süti beállítások módosítása