Szép nap a rákra

Míg mi magyarok, a nulla fok körüli hőmérsékletben didergünk, a földgolyó másik oldalán, Ausztráliában tombol a nyár és a kánikula. A nap süt, a csajok bikiniben flangálnak, a srácok gizdulnak, minden szép és jó.  Vagy mégsem? Rejtőzik ugyanis egy olyan veszély, amely láthatatlanul fenyegeti a kicsiny kontinens lakóit. Ez pedig nem más, mint maga a nap és legfőbb cimborája, a bőrrák.
 
Erre a veszélyre próbálja meg felhívni a figyelmet Ausztrália új hip-hop csillaga, Al Bino és a neves amerikai előadó/producer, Lyrics Born.  A számban – melynek neve „Szép nap a rákra” – olyan fiatalokat mutatnak, akik fittyet hányva az uv sugárzásra, naptej és mindenféle „védőfelszerelés” nélkül flangálnak a tengerparton. A vicces képi világ és az egész tűrhető zene miatt a videó máris óriási sikert aratott a kenguruk földjén, és a youtube-on is több mint 26 ezren nézték meg. Lyrics Born a honlapján egyébként azt írja, hogy a szám részben egy ausztráliai bőrrák ellenes projekt része, tehát végül is egy TCR reklám.  A nagy hip-hop mágus egy 2007-es turnéja során fedezte fel Al Binot, akivel azóta is vannak közös munkáik. A fehér srácnak ez az alkotása meghozta a kívánt sikert, mert 2009-re már több tucat fellépése van betervezve országszerte. Hát nem tudom, szerintem nem rossz a szám, de egynél többször nem tudnám meghallgatni…

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr92684542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása