Publo és a kokain

Ismered azt a furcsa érzést, amikor egy hatalmas vágással a mellkasodon, halottan térsz magadhoz egy sötét pincében?  Nem? Akkor neked tuti jobb napod volt, mint Publonak, a kokain csempész kutyának, akit arra használtak a dealerek, hogy a beleiben kokót csempésszenek be az országba. Ez a sajnálatos esemény arra ösztönzi – az egyébként már hullamerev – ebet, hogy utánajárjon annak, miért olyan különleges ez a fehér por.
Durván ennyi lenne az alaptörténete ennek a brit TCR kampánynak, mely a kokain sötét oldalára próbálja meg felhívni a fiatalok figyelmét. Az akcióhoz számos rövidke film készült, melyek alapvetően a vicces párbeszédekre épülnek, és némi túlzással próbálják meg kikarikírozni a fogyasztókat. Pablo mindenkivel beszél, akinek köze van a témához: kokós fiatalokkal, felgöngyölt papírpénzzel, orrlyukkal, egy lány szívével, stb.
Érdekes és szórakoztató pár perccel kedveskednek ezek a filmek az angolban otthonosan mozgó nézők számára. A kampányhoz egyébként egy honalap is tartozik, ahol többek közt meg lehet nézni a drog ábc-t, illetve segítséget lehet kérni saját magunknak és szeretteinknek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr282684529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása