Wazzup Obama

Bizonyára sokan emlékeznek még arra a régi Budweiser reklámra, melyben néhány afro-amerikai srác őrült módon wazzup-olt egymásnak. Nos, eltelt nyolc év, sok minden megváltozott, a srácok felnőttek, de a wazzup megmaradt.

Az első film rendezője, Charles Stone és az eredeti szereplők újra összeálltak, hogy egy őrületes politikai kampányfilmben megmutassák, mi minden rossz történt azalatt a nyolc év alatt. Láthatunk utalást a gazdasági válságra, az iraki háborúra, New Orleans tragédiájára és még egyéb negatív történésekre is. A film egyébként Barack Obamát hivatott fényezni, aki a sötét éra után ismét világosságot hozhat az amcsikra .

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr202684474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budafuck 2009.02.19. 21:17:15

óriási!:):):)Hatalmas ötlet.Kiváncsi vagyk nálunk a média mikor jut el eddig?hogy humorosra megtudják csinálni egy kampányfilmet sőt még egy multicég a nevét is adja hozzá..
kedvencem lett ez a reklám.
süti beállítások módosítása