A legszexibb biztosító reklám
A legszexibb biztosító reklám

Egy laza és szexi reklámfilmmel zárjuk a hetet, köszönhetően egy romániai biztosítótársaságnak, az osztrák székhelyű Vienna Insurance Group -nak. Bár nem teljesen értjük pontosan mi történik, annyi biztos, hogy odaát érdemes karambolozni – főleg ha ilyen lengén öltözött zsaruk jönnek helyszínelni.  

 

100 logó, 100 nap alatt
100 logó, 100 nap alatt

Különös kísérletre szánta el magát egy horvát grafikus, bizonyos Robert Butkovic, aki fejébe vette, hogy 100 nap leforgása alatt 100 logót fog megtervezni. A furcsa kísérletben minden egyes alkotásra 100-100 perce volt, egy másodperccel se több.

 
A logók témái nem voltak megkötve – azt rajzolta, ami épp az eszébe jutott. Az egyetlen séma talán csak annyi volt, hogy minden tízedik logót Robert kutyája (egy Westie) inspirált. A horvát születésű kreatív ...
Túlságosan szókimondó Dacia-reklám
Túlságosan szókimondó Dacia-reklám

Vannak olyan tévéreklámok, amelyek bár nem sértik a józan erkölcs (és ész) határait, mégis betiltják őket bizonyos országokban. Ezek az alkotások legtöbbször a túlzottnak ítélt erotikus tartalom, vagy a brutális jelenetek miatt kapnak piros lapot – ami után már csak a neten közvetíthetik tovább a márkaüzenetet.  Érdekes belegondolni, hogy ilyenkor sok-sok átdolgozott óra és kreatív szakember munkája megy "kárba", akik valószínűleg nem is sejtették, ...

A világ legragadósabb reklámja
A világ legragadósabb reklámja

Az elmúlt évek válságos időszaka sok nagy márkát radikális büdzsécsökkentésre kényszerített – főleg a marketingkommunikáció terén. Voltak, akik szép csöndben átvészelték az elmúlt két évet, és akadtak olyanok is, akik új utakon próbálták megszólítani a fogyasztóikat. De vajon mit csináltak azok a kisebb márkák, akiknek amúgy is kevés pénzük volt a reklámokra? Például egy Cannes-i díjas reklámot.

 
Ilyen a német – ragasztókat és egyéb ...
süti beállítások módosítása