Az NSFW oroszok

Úgy tűnik, hogy Oroszországban manapság minden az erotikáról, a csajokról és a meztelenségről szól – legalábbis a reklámokban. De hát „Sex sells” vagy, ahogy az oroszok mondják, „Eкс Nродает”. Szinte nincs olyan termék vagy szolgáltatás, amit ne próbálnának meg némi csöccsel vagy csajokkal eladni az embereknek. A következőkben megmutatjuk nektek, hogy a ruszkik miként is reklámoznak sört, légitársaságot, ásványvizet, vodkát, gumikereket, sőt még hamburgert is. Figyelem, mint ahogy a post címe is sugallja, NSFW tartalom következik, csak 18 éven felüliek olvassanak tovább.
 
Kezdjünk egy olyan megjelenéssel, amit múlt héten néhányan már láthattatok itt az ADrenalinon. Az RGS Biztosító reklámjáról van szó, amely egy meglehetősen kebel-dús vírusfilmmel népszerűsíti magát a világhálón. Ráadásul itt a meztelenség nem is teljesen öncélú, fontos szerepet játszik az üzenet megértésében. A didikre festett járművek úgy karamboloznak, hogy még a bimbók is beleremegnek.

  

De nem csak egy biztosítónál, hanem az olyan komoly vállalatoknál is működik az erotika, mint a légitársaságok. Itt van kapásból két megjelenés is, melyek nem titkoltan a férfiak szívét (vagy alsóbb testrészét) próbálják megfogni. Az Aeroflot, Oroszország egyik legnagyobb légitársasága egy különleges reklámajándékkal próbálta magához láncolni a VIP utasokat. A cég egy különleges naptárt készített, amiben egy csinos stewardess mutatja meg szemérmetlen bájait. A kiadvány valahogy felkerült a netre, így most már a földönfutóknak sem kell bánkódniuk.
 
 
Aztán itt van egy másik repülős banda, a fapados Avianova, ami egy fokkal szolidabb, bár szintén szexi reklámmal népszerűsíti az olcsó járatait. A filmben megcsodálhatjuk, amint gyönyörű stewardess-lányok mosnak egy utasszállító repülőgépet. A könnyed és szexi film nagyon szépen teljesít a Youtube-on, már több mint 100 ezer ember kattintott rá.

 

Most pedig jöjjön egy szexi sörreklám, amely magán a terméken helyezkedik el. A lábfétis és fehérnemű megszállottjainak garantáltan telitalálat volt ez a csomagolás, amiből kettőt egymás mellé téve az az érzésünk támadhat, hogy egy vadítóan nedves csaj lábai közül kortyoljuk a malátát. Ez az ötlet biztosan megdobta az eladásokat.
 
Ellentétben a sörreklámmal, ebben a gumikerék reklámban nincs semmi értelme az erotikának – mégis jó adaggal van belőle. Az Altar Tire Company filmjében orosz cicák rázzák magukat amerikai hiphopra, ezzel is beindítva minden interracial fant.

 

A következő reklámanyag tökéletes lett volna egy orosz szimfonikus zenekar számára, ám mégsem nekik készült. Az itt látható képek egy vízvezeték rendszereket forgalmazó vállalatot népszerűsítenek, akiknek kb. annyi közük lehet a tubához és a trombitához, mint vámpírnak a fokhagymaleveshez. Nem is sejtjük, hogy mi lehetett a kreatív brief – azon kívül, hogy mutassanak csajokat meg üreges tárgyakat – ezért inkább nem vonunk le messzire menő következtetéseket.
 
Bár nem biztos, hogy az alant látható printreklám orosz (talán bolgár), azért mi megmutatjuk nektek. Mindenki gondoljon arra, amire akar…
 
Zárjuk a szemlét egy könnyed hangulatú spottal, amely az orosz Burger King nevéhez fűződik. A filmben sok-sok meztelen testet láthatunk, bár ezúttal a hölgyek nagy örömére. No persze nem kell aggódnia a férfitársaimnak sem, mert a BK Király tudja, mitől döglik a légy.

 

Ennyit mára az orosz szexi-túránkról, reméljük mindenki élvezte a látottakat. Ne feledjétek, R-ekció rovatunkban számos hasonlóan pikáns reklámmal találkozhattok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr612685240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása