Cukorelvonó

Egyetértek. A cukor ugyanolyan függőséget okoz, mint a cigi. És nehéz leszokni. Hiányzik az édes íz, és hiányzik a felpörgés, amit kivált a szervezetben. Egyik napról a másikra nem is lehet "lejönni" a szerről, de 6 nap alatt, fokozatosan csökkentve az adagot már sikerülhet. Bevezetném mindenhol. Annyira jó.

201612877_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr8711801969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dunántúli gyerek 2016.10.14. 05:47:41

hü de izgi reklám, ja nem

midnightcoder2 2016.10.14. 06:38:33

Az oxigénről sokkal gyorsabban le lehet jönni, pedig az még erősebb függőséget okoz. Mégis, olyan 5 perc után már egyáltalán nem hiányzik.

onderon 2016.10.14. 13:23:29

annyira jó? hol próbáltad? CBA-ban kapni? vagy a sarki kisközértben? idióta.

Spontán Bloggerr 2016.10.14. 18:40:28

Nézzétek mit találtam. 84 éves nénihez törtek be a migránsok, de erre a fogadtatásra nem számítottak. Nem fogod elhinni Link: adf.ly/1envkS

2016.10.14. 19:51:29

Mia faszér' akarnék róla leszokni?

kvadrillio 2016.10.14. 19:56:58

CUKOR KELL AZ AGYSEJTEK MŰKÖDÉSÉHEZ, DE NEM MÉRTÉKTELENÜL...
Ürülék is volt a paleotészta-gyárban
Origo2016.10.14. 10:4021

Lejárt alapanyagokkal is dolgozott az a reformtermékeket előállító szentendrei tésztaüzem, amit szeptember végén zárt be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A hatóság azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését, és több mint 1500 kg alapanyagot és kész gluténmentes száraztésztát vont ki a forgalomból.
Erről tudnia kell
Forrás: InterCom + Origo grafika
Segítünk észrevenni Budapestet Tom Hanks mögött
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Orbán: Munkaszüneti nap lesz nagypéntek
Forrás: Facebook
Hosszú gyakorlatilag máris megnyerte a világkupasorozatot
Őszi feltöltődés a Danubius wellness szállodákban. Akár 25% kedvezmény!
www.danubiushotels.hu

A szentendrei üzemben zsúfoltság és rendetlenség volt, a raktárban rágcsálóürüléket is találtak az ellenőrök. Az előállító helyiségben iratokat, irodai eszközöket, míg a bontott alapanyagok mellett festékeket, oldószereket és szerszámokat tároltak.

Lejárt alapanyagokkal is dolgozott a reformtermékeket előállító tésztaüzem
Forrás: NÉBIH

A dolgozók elmondása szerint a nagyobb méretű eszközöket és a tésztakészítéshez használt úgynevezett matricákat az udvaron mosták, egy kerti csapra csatlakoztatott nagy nyomású tisztítógéppel.

A tésztagyárat bezárták
Forrás: NÉBIH

A raktárban nagy mennyiségű jelöletlen, lejárt szavatosságú terméket találtak az ellenőrök. A tápiókakeményítő csomagolásán például még a termék pontos neve sem szerepelt.

Az üzemben gluténmentes tésztákat, például lenmagos-, gesztenyelisztes makarónit, szezámlisztes spagettit és tarhonyát készítettek. A dolgozók több terméknél sem tudták bemutatni a gyártási naplót, míg más esetekben nem tüntettek fel minden, az alapanyag nyomon követéséhez, beazonosításához szükséges adatot a dokumentumban.

Rágcsálók is jártak a tésztaüzemben
Forrás: NÉBIH

A szentendrei vállalkozás három cégnek végzett bérgyártást.A súlyos higiéniai problémák miatt a Nébih azonnali hatállyal felfüggesztette az üzem működését. A tevékenység folytatásának feltétele, hogy elvégezzék a takarítást, fertőtlenítést, tisztasági festést és rágcsálómentesítést, amit a hatóság ellenőrizni fog. Az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható – közölte a Nébih.

SZEGÉNY PALEO-KAJÁSOK MEGEINT RÁSZABTAK !+ MINT A BIÓKAJÁKNÁL...:)
SZEGÉNY A MIKÖREINKBEN NEM ESZÜNK PAPRIKÁSKRUMPLIT SARKIKATA IS EZT ZABÁLTAHHH ? :o)

MARADOK A PAPRIKÁSKRUMPLINÁL...:)))

midnight coder 2016.10.14. 20:01:54

@kvadrillio: Igazából ez az egészséges táplálkozás két dologról szól: egyrészt jó drágán el lehet adni a mezógazdasági hulladékot. Másrészt addig sem azzal foglalkoznak az emberek, hogy annyi milliárd dollár elégetése után miért nem tud a gyógyszeripar alapvető problémákat megoldani (rák, cukorbetegség, allergia, stb).
süti beállítások módosítása