Íme az intim reklámhordozó

A feminizmussal sokan sokféleképpen foglalkoznak különféle kampányokban, de mindig úgy tűnik, hogy kevés sikerrel. Most talán megcsillan a fény az alagút végén: Elonë Németországban új női reklámhordozót fejlesztett ki üzenete közvetítésére. Intim betéteken mondja el a női jogokat védő gondolatait, melyek reméljük, célba érnek.

feminist-messages-on-period-pads-elone-karlsruhe-germany-1.jpg

feminist-messages-on-period-pads-elone-karlsruhe-germany-2.jpg

feminist-messages-on-period-pads-elone-karlsruhe-germany-3.jpg

feminist-messages-on-period-pads-elone-karlsruhe-germany-4.jpg

feminist-messages-on-period-pads-elone-karlsruhe-germany-7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr707259649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikimackó 2015.03.11. 16:10:21

nézzünk be minden nő lába közé ?

Vik% 2015.03.12. 12:12:31

Én konkrétan kikérem magamnak az általánosítást! Az a baj ezzel, hogy a "feministaaktivista" általában fel sem tételezi a férfiak pozitív hozzáállását a nőkhöz és a nők jogaihoz. Rendben van, hogy felhívjuk a figyelmet a nők jogaira, de azt egyáltalán nem érzem korrektnak, hogy egyben minden férfi általános ellenség is. Bele sem merek képzelni, hogy egy ember miként vélekedhet felnőtt korára a "férfiakról" ha ezen nő fel. Tartozzon bármelyik nemhez is.
"imagine if men as were as disgusted with rape as they are with periods"
Bravó! Igazán sajnálom, hogy életében nem találkozott egészséges férfival!
süti beállítások módosítása