BMW transzformáció

A vacsoráról kijövet a faszi belül a kocsijába, amit az étterem alkalmazottja előhoz neki a garázsból. Átveszi a kulcsait, beül, és legnagyobb meglepetésére nem a Mercijében, Volkswagenjében vagy Porsce-jában találja magát. Legalábbis hirtelen úgy tűnik neki, mert egy BMW logó néz vissza rá a kormányról... egy különben nagyon ötletes kampány részeként. Bennem csak két dolog merült fel: egyrészt, ha netán menő kocsim van, ami nem BMW, ez a kampány jó eséllyel zsák utca, mert különben már eleve BMW-m lenne. Ha viszont valami szerényebb kocsival teszik ugyanezt az áttranszformálást, a tulaj talán elsőre mosolyogni fog a poénon, de ha körülnéz a saját műszerfalán és kárpitjain, azonnal lefiggyed majd a szája... Te hogy látod?

bmw_transformation_english_aotw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr857219019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whw (törölt) 2015.03.21. 08:18:01

Meglátja a BMW logót a kormányon... Bömböltetni kezdi a szar technót a kocsiban, rögtön paraszttá válik, letol mindenkit az útról, járdán, nyomiknak fenntartott parkolóhelyen parkol perszehogy keresztben, lámpától lámpáig gyorsul, farolgat, csikorgatja a gumit, levillogja a suzukisokat, elbassza a zebrán a babakocsis nőket.
Ennyi a lényeg, jól látom?
süti beállítások módosítása