Autista gyerekekért kampányol a Samsung

Az autizmus nehezíti vagy teljesen gátolja a személyes kommunikációt, sok beteg számára lehetetlenné téve a szemkontaktus felvételét és a gyerek-szülő kapcsolat elmélyülését. A Samsung 200 darab Galaxy Tabot adományozott autista gyermeket nevelő családoknak, új reményt adva az édesanyáknak, hogy kisfiukkal/kislányukkal tartalmasabb, bizalmasabb kapcsolatot alakíthassanak ki.

De hogyan? A Tab-okra telepített "Nézz rám" App-ot klinikai pszichológusok és pszichiáterek segítségével fejlesztettek ki, amely egyszerű játékon keresztül segít a gyerekeknek, hogy olvasni tudjanak az arckifejezésekben... A program ígérete szerint már napi 20 perc játék látványos eredményt hoz. A sikereket a program köré alakult közösség tagjai folyamatosan meg is osztják egymással, tanulva egymás tapasztalataiból. A kampány nagy sikert aratott Kanadában, de az App itthon is elérhető.

samsung11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr367111177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whw (törölt) 2015.03.21. 08:11:28

Hát ez reklámnak vacak, az autizmus pont arról szól, hogy nem is tudja, mit érezhet a másik, szociálisan nulla. Tehát magáról se tudja, nincs igénye ilyenre, kütyüre stb.
süti beállítások módosítása