Unicef: segíts másokon, ne nyúlj a telefonodhoz!

Értelmetlen telefonnyomkodás... egyre több kampány szól arról, hogy kicsit kevesebbet kellene a mobilunkkal foglalkozni. A Unicef számára készült Tap Projekt új Appja is erre alapoz: az alkalmazást letöltve elkezdődhet a vízadományozás. Minél több percet bír ki valaki anélkül, hogy a telefonját babrálja, adományával annál több tiszta vízzel segítheti a világ több mint 700 millió emberét, akik sajnos máshogy nem juthatnak hozzá.

unicef-water.jpg

TAP14_-CampaignPage_Banner_03.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr415832227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rejtett kamera · http://rejtett-kamera.eu 2014.02.25. 21:31:45

De az is lehet hogy ha minden ember napi 10 perccel kevesebbet nyomkodja a mobilját az meg munkanélküliséget, ezáltal éhezést fog okozni a fejlődő országokban. Pillangó hatás, sosem tudni mi lesz az eredménye.

Zuzzant 2014.02.26. 08:18:45

Vannak akik minden hülyeségre vevők - van hogy 3500 ccm-es hibriddel hiszik megváltani a világot, ami önmagában háromszor annyi káros anyagot bocsájt ki, mint egy átlag kisautó, mégis büszkék rá, ők aggódnak a környezetükért.

Vannak olyan firkászok, akik elhitték, van értelme fehérről feketére váltani az indexet egy napra, mert ezzel energiát spórol a világ!
Azt persze elfelejtették, hogy az LCD monitorok háttér világítása folyamatosan világít és ugyanannyi energiát fogyaszt.

Ugyanilyen blődség az okostelefon nyomkodás elhagyása, az akkor is dolgozik, akkor is energiát fogyaszt, ha megnyomják.

Ellenben az ilyen hülye fos appok merevlemezeken való tárolása, interneten keresztüli letöltése, akkumulátor használata több autó heti energiáját fogyasztja el.

Töltsétek, barmok!
süti beállítások módosítása