Halálosztó Metro kampány

A Happy Tree Friends örökzöld horror-mesefilmecskéiért világszerte milliók rajonganak. Az ő sikerhullámukat lovagolta meg a McCANN nagysikerű, pár hónappal ezelőtt útjára indított kampányában, melyben a vasúti átjárókban való közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet. Nem is akárhogy.

Metro-Trains-Bear.jpg
Metro-Trains-Toast.jpg

A Dumb Ways to Die című dalocska bejárta az internetet, már több mint 50 millióan látták a Youtube-on, egyben ez lett minden idők legjobban terjedő vírusfilmje is. A kisfilmben látható vicces karakterek a legkülönfélébb módokon halnak meg, a Happy Tree Friends figuráihoz hasonló megoldásokra emlékeztetve. Persze ettől még nagyon egyedi és szuperaranyos, a maga horrorisztikus bájával.

És végre nem egy száraz, kioktató TCR, hanem egy teljesen újszerű, bevállalós, poénos, és így vélhetően sokkal hatásosabb módja az üzenet átadásának. Lájkoljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr815370524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llychllyn 2013.06.21. 00:29:03

Tényleg hónapok óta kering, és talán csak nekem torz a lelkem, de ha már baromi fáradt vagyok és még húzni kellene az igát, ezt szoktam betenni :)

Aztán meg valami üvöltős-hörgős-duplalábdobos metált, hogy el ne aludjak az est további részében:)
süti beállítások módosítása