"Apa, várlak haza" - mobil app

A Seat kedves (na és főleg biztonságos) app-pal rukkolt elő: az ötlet tulajdonképpen egy "vezess már lassabban" figyelmeztetés, ám az érzelmi körítés a jobbik része: az autóvezető (itt Apuka) rögzíthet egy rövid üzenetet legkedvesebb szerettétől (itt a Kislánya), amit gyorshajtás esetén a telefon automatikusan bejátszik az utastérbe. A hangfelvétel mellé fénykép is rendelhető. A mobilt összekötve a kocsival, az alkalmazás érzékeli az autó pillanatnyi sebességét. Száguldás esetén bekapcsol a "safe drive" mód, és megjelenik a telefon kijelzőjén annak a fényképe, akiért érdemes biztonságban hazatérni, na meg a figyelmeztető üzenet hozzá: pl.: "Apa, lassabban vezess, várlak haza..."

mzl.ulpcovyc.320x480-75.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr285310998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzerződésSertés 2013.05.22. 06:07:30

Valóban kedves és biztosan több haszna van, mint az autópályán lépten-nyomon kirakott "az életed többet ér, mint egy sms" fényreklámoknak.

Magóg 2013.05.22. 16:35:00

Túllépem a sebességhatárt.
Gép: "Apa, várlak haza!'
Én: "Basszus, vár a gyerek, nyomjuk neki még jobban..."
süti beállítások módosítása