HP fotólabda

Fesztiválok és bulik után sokan imádják visszanézni az úgynevezett partyfotókat. Pláne a közösségi oldalak megjelenése óta, mert így az emberkék bejelölhetik magukat és haverjainkat a képeken. Ezeknek a fotóknak és videóknak az élménygazdagabb elkészítésére dobta be új ötletét a HP ügynöksége (BBDO), akik gigantikus méretű felfújható labdát dobtak a Platena Terra fesztiválozóinak fejére, Sao Pauloban. A tömegben felemelt kezek ide-oda pattintották a hatalmas gömböt, ami már önmagában adott egyféle "kúl faktort". A labdába helyezett kamerának köszönhetően pedig rögtön láthatták is magukat a kivetítőn a bulizók. A labda fényképeket is készített, amelyeket ki lehetett nyomtatni a helyszínen felállított nyomtatóval...

hp-photoball-featimg.jpg

24648_10152703492340290_1132283018_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr795190507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2013.04.03. 15:40:45

Hm, jó ötlet! A képek is mutatósak a fentről lefelé fotózás miatt. De, pont ezért egy ilyen labdát nyáron kell eldobni – a strandolók közé! ;)
süti beállítások módosítása