Heti 1 szex
Heti 1 szex

Kommentár nélkül.

Creative-Durex-Condom-Ads-5.jpg

Brandalism = brand+vandalism
Brandalism = brand+vandalism

A Brandalism projekt 25 nemzetközi művészből álló kreatív társulat kezdeményezése, akik most Nagy-Britanniában fogtak össze, hogy elgondolkodtassák a jó népet a reklámipar káros hatásairól: a fogyasztói társadalom környezetre gyakorolt negatív hatásairól, a klímaváltozásról, a látványból fakadó "vizuális környezetszennyezésről" - ahogy ők mondják. Mert ugye bárhová lépünk, reklám terem. A gerillaakciók keretében a csoport 5 napon keresztül ...

Szurkoljunk szívvel!
Szurkoljunk szívvel!

És igen, pénteken elrajtol, végre!!! :) Jöhetnek a nagy pattogatott kukoricás tévézések, meg a giga drukkolások. Aki szeretné érzelmesebb módon is kifejezni a magyar olimpikonok iránti rajongását, a T-mobile olimpiai kampányának keretében megteheti: a www.igazirajongok.hu oldalon keresztül virtuális szívdobbanást lehet küldeni a kedvenceknek, hogy tudják, értük vagyunk és szurkolunk nekik.

eb9f5_20120723-rajongoi-sziv.jpg

A virtuális szívdobbanások egy kis szívecskét ábrázoló ...

Öltözz Youtube-ul
Öltözz Youtube-ul

Azt tudjuk, hogy a közösségi oldalak nagy divatjukat élik; tombol a Facebook-láz, a Youtube, az Instagram és társai. Na de most "amúgy" is divatot teremtenek: készült ugyanis egy összeállítás, amely a legkedveltebb közösségi oldalak színeibe öltöztet(ne) tetőtől talpig. Végignézve a mai szettemen, azt hiszem, ma leginkább Youtube napom van (piros Converse, piros és fekete pólóval), hm.

social-media-outfits-3.jpg

c500x403.jpg

c500x430.jpg

c500x335.jpg

c500x465.jpg

c500x504.jpg

Hétfői brainstorming
Hétfői brainstorming

Indítsuk a hetet két nagyszerű sziporkával a nagyvilágból. Az egyik egy valóban gigantikus ötlet Indiából. Az USB stickek piacán hatalmas verseny dúl. Amivel még elő lehet rukkolni, az az egyre nagyobb és nagyobb tárhely. Megszületett tehát a 64GB méretű USB is, amelynek méretes reklámmegjelenés készült bazi magas háztetők tetejére. Elmondások szerint az ötlet megjelenését követően mérhetően nőtt a kereslet a termék iránt, bizony.

Lara.jpg

Aztán van itt egy ...

süti beállítások módosítása