Marok iMac?

Kreatív névjegykártyákból sosem elég, ismét itt van két szép példány. Az egyiket egy deszkásbolt készítette; dupla funkciós, mert nemcsak a kötelező infók olvashatók rajta, hanem a hátulját letépve ragasztószalagként használható, a deszkázás során történő cipősérülések elkerülésére, vagy a meglévők orvoslására. A másik pedig egy szépség, magyarázatot sem érdemel különösebben: iMac kártya, "imagine" fősorral. Hát én nagyon elképzeltem.

Apple_IMac_Business_Card_ibelieveinadv.jpg

Bronx_Skate_Store_Business_Card_ibelieveinadv.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr704918000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fika Matyi · http://applefika.blog.hu/ 2012.11.21. 12:43:03

Az iMac névjegy nagyon gagyi és erőltetett. A deszkás viszont tökéletes.

nál 2012.11.21. 14:56:36

@Fika Matyi:
Egyetértek.

Mint mûvészeti alkotás: hát, izé...
Mint praktikus, funkcióval rendelkezô tárgy: ostobaság.
Lehet, hogy a kártya képzeletbeli tulajdonosa kirakná az asztalára, de az ügyfelei nem valószínû. Mert miért is? Túl jó benyomást nem tenne vele, ha valaki ezt adná nekem.
A deszkás ezzel ellentétben olyan, aminek van még egy funkciója, úgy, hogy közben az eredetit is ellátja. Sôt, mivel a másodlagos funkcióra bármikor szükség lehet, ezért ösztönzi az ügyfelet arra, hogy magával hordja.
süti beállítások módosítása