Alternatív valóság mobilról

A világ körülötted nem az aminek látszik. Európai tudósok egy csoportja titokzatos energiát fedezett fel, melynek az eredete nem ismert, ám egyes kutatók úgy vélik, hogy az befolyásolja azt, ahogy gondolkodunk.
A jövőnk a tét, és el kell döntened, melyik oldalhoz tartozol.


Google.jpg

Nem, nem őrültünk meg, csak a Digital Buzzról most értesültünk a Google új és titokzatos játékáról, az Ingressről. A játék világméretű, egyelőre csak meghívóval elérhető (khm, láttunk már ilyet), első ránézése az első mobilos MMOPRG-nek ígérkezik és jelenleg csak Androidról elérhető. Kíváncsian várjuk a folytatást, no meg a meghívónkat.

Már rég nem tartozik a világméretű konspiráció kategóriájába a tény, hogy internetezési szokásainkat számos cég figyeli, elég ha a Google-t említjük. A The New York Times cikkéből azt is megtudhatjuk, hogy ezek az adatok mire szolgálnak: ezek alapján vásárolják meg, akár egy pillanat alatt a figyelmünket. Meglepő, de a display hirdetések piacán Amerikában akad a Google-nek legyőzője, a Rubicon Project több embert és hatékonyabban ér el saját pályán, mint a Nagy Testvér.

Újdonsággal áll elő a Mashable is, egy ideje már tesztelhető a portál béta verziója. Az Adweek viszont a megújült hirdetési lehetőségeket és az új keresőt mutatja be.Különösen érdekesnek tűnik az az algoritmus, amely kimutatja, mennyire lesz eredményes egy-egy cikk a szociális médiában.

Ha már Mashable, akkor nem hagyhatjuk ki a válogatásból a múlt hét egyik legolvasottabb cikkét sem. Az elnökválasztás után a leginkább felkapott téma az utóbbi időben a marihuána legalizálása Washington és Colorado államban. Az írásból azt is megtudjuk, hogy máris komoly cégek versenyeznek azért, hogy olyan automatákat állíthassanak fel, ahonnan a vásárlók a terméket egyszerűen beszerezhetik. Mi több, ezen cégek értéke máris 3 000%-kal nőtt. Hiába, ha egy egy piaci rés megnyílik...

A kábulatnak egész más forrását választotta a The Drum szerkesztősége. Még lehet jelentkezni projektjükre, melyben megvizsgálják, hogy vajon részegen menyire leszünk kreatívak, avagy csak a részeg kreatív-e a jó kreatív. Ígérjük, figyelemmel kísérjük a projektet, és alkalomadtán beszámolunk az eredményekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr774914905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taxi546 2012.11.19. 23:56:35

Ennek se füle se farka.

p.a.r.t.i.z.a.n 2012.11.20. 06:29:58

Nem ártott volna a játékról írni pár szót.

NIL7 2012.11.20. 07:00:42

Ez egy hülyeség. Nem kicsit, nagyon.

Moan 2012.11.20. 08:03:02

No ez egy értelmetlen poszt volt. :) Pfff... Kár volt elolvasni.

lifelike 2012.11.20. 09:24:41

Odairhatnatok indexen a blogketrecnel hogy ez valami dedo poszt
Elso sort olvastam csak
Eleg is volt
Fu

osszetortlelkek 2012.11.20. 09:44:18

Hát ez tényleg nagyon semmilyen. És van már mobilon MMO. Nem is egy.
süti beállítások módosítása