Ingyen 007 mozijegyek 70 másodpercnyi futásért!

Szívatós promó a Coca-Cola kreatívjaitól: vonatállomáson kihelyezett automatákkal exkluzív 007 jegyek ott helyben? Igen. A szomjas utazó csak kér egy Zero kólát az automatából, majd ha igent nyom az "akarsz ingyen jegyet?" kérdésre, egy csapásra elindítja a játékot. A játékosnak 70 másodperce van eljutni az állomás egy túlsó pontjára a másik Cola-automatához. Ez elvileg egyszerű volna, ám a stáb szándékosan megnehezíti az utat "véletlenül" leomló narancskupaccal, tükröt cipelő munkásokkal, százegy kiskutyát százegy pórázon sétáltató nővel. Ha a játékos az elé kerülő akadályokat sikerrel veszi, és időben odaér a célba, már csak a híres főcímzenét kell elénekelnie az ajándék James Bond jegyekhez. Ez sem könnyű feladat, mivel a 70 másodperces sprint hatására igencsak lihegnek és levegő után kapkodnak a páciensek. A kampánynak bizonyára nagy sikere volt, nagyon nagy poén... a hazai bemutató október 26. Meg kell nézni.

bond_coke_zero_skyfall_03.jpg

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ceeV2lrqonQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr234867546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2012.10.24. 19:28:00

Múltkor a snickers csokival lehetett nyerni 10000fontot.
Azután a Discovery n az aranyláz alaszkàban nézői között sorsoltak ki 100,000 dollárt.

Most meg ez.

Szar helyen lakunk, most már biztos!

Bérgyilkos Bohóc 2012.10.24. 19:54:35

Persze, senki sem lepődik meg, teljesen magától értetődő az egész szituáció és az első másodperc után rögtön elkezd futni mindenki. Hihető. Persze ettől még jó, mint a korábbi gombnyomkodásért csokit kapsz videó (vagy valami ilyesmi).
süti beállítások módosítása