Vaddisznó, mint art director

Az Euro 6 az eddigi legszigorúbb európai károsanyag-kibocsátási szabvány, amely bár csak 2014. január 1-től lesz kötelező minden új nehéz-teherautó számára, de a Mercedes már felkészült rá környezetbarát motorjaival. Kampányának tervezésénél mi mást, mint a természetet hívta segítségül, szó szerint. Hófehér, üres posztereket fektettek le az erdők közepén, és vártak... a vásznakat néhány napon belül teljesen piszkosra járkálták az erdő állatai. A sablont lehúzva a sáros felületről olvashatóvá vált az üzenet. Az ily módon az állatok segítségével készült citylightokat láthatta végül a jónép. Érdemes megnézni a hogyan készült videót.

nature_0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr684799282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2012.09.24. 14:16:56

De hol itt az összefüggés? Egy reklámplakát szélét összejárkálta pár kacsa, és csiga. EZ miért adja meg a létjogosultságát az Euro 6 motoroknak? eskü nem értem.
süti beállítások módosítása