Csajozás QR kóddal

A szituáció adott: mindketten ott ültök a bárban (kocsmában, késdobálóban - a helyszín tetszés szerint variálható), a közös nevező már megvan, mert mindketten sört isztok. A lány gyönyörű, de láthatóan jól elvan a barátnőjével. Odamégy? Küldesz neki egy italt? Felírod a telefonszámod egy söralátétre és az asztalára teszed? Nos uraim, a dilemma a múlté, a szingapúri Harry's Bar kimondottan félénk vendégei számára kifejlesztette a tökéletes és diszkrét megoldást.

sor.jpg

A feladat egyszerű: vegyél egy sört (ha még nem tetted volna meg), telepítsd a bár alkalmazását, olvasd be a QR kódot, írj üzenetet, VEGYÉL EGY MÁSIK SÖRT, tedd rá a címkét (megfordítva), és küld oda a csinos barnának a kettes asztalhoz. Aztán várj és reménykedj.

A kezdők miatt hozzátennénk: győződj meg arról, hogy jó asztalhoz viszik az italt, valamint arról, hogy a lány előtt nem sorakoznak-e máris a palackok. Továbbá arról is, hogy egyetlen idióta haverod sem tartózkodik a helyiségben. Amennyiben több palackot küldtél ki ügyelj arra, hogy mindenkinek a megfelelő választ küldd el. Ez már a haladó szint. Paranoiások a listát ízlés szerint bővíthetik.

Tulajdonképpen mindenki jól jár: a tartózkodóbb hímnemű egyedek megőrizhetik inkognitójukat, a lányoknak nem kell bájcsevegni az ingyen sörért, a tulajdonos pedig dörzsölheti a kezét: a férfi vendégek kétszer annyi sört rendelnek, mint korábban.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr894785338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ad-renalin · http://adrenalin.blog.hu 2012.09.18. 12:15:07

@Almaspite: No igen, a targetálás viszont már nehezebb... :-)

Rocko- 2012.09.18. 13:31:08

ejj, Darwin nem dolgozik eléggé.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2012.09.18. 14:29:41

nem baj ha nem értem? beolvasom a kódot. OK. megírom az üzit, ok. ez összerendelődik egy adatbázisban. ok. de mi a pöcsért kell megfordítanom a címkét? ott más kód van. vagy ez eleve ilyen kódpáros cucc, és eleve így van felvéve az adatbázisba előre az összes kódpár? (ha igen akkor az elég gagyi... mármint programozástechnikailag.)
süti beállítások módosítása