Képzeld újra!

A Kleiner Perkins Caufield & Byers nem kispályás cég, egyesek szerint a Szilícium-völgy egyik legnagyobb kockázati tőke befektetője. Azon kívül, hogy olyan cégekbe pumpáltak pénzt, mint a farmvilles Zynga vagy a Soundcloud, rendszeresen tanulmányokat is közölnek. Nemrég a D10 konferencián beszéltek a 2012-es internetes trendekről, akit érdekel a teljes anyag, letöltheti innen.

digital.jpg

Csodára senki se számítson, nem osztanak meg olyan infót, ami bennünket is milliomossá tehetne, sajna. Magyarországról csak annyi szó esik, hogy a 16.-ak vagyunk azon a listán, amely a GDP-hez viszonyított legnagyobb államadósságot felhalmozó országokat mutatja be. A sok számot és adatot mindenki értelmezze kedve szerint, egy dolgot emelnénk ki: 2012 az újraképzelés éve lesz. Felejtsük el, amit az életről tudunk, az olcsó mobileszközök és az internet mindent felgyorsító és önmagából kifordító özönvize elmossa eddig ismert világunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr714586165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása