Szar hostelnek szar reklámokat
Szar hostelnek szar reklámokat

A hostelek, különösen a mai világban, általában nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az ár-érték arányt hangsúlyozzák. Az amszterdami Hans Brinker Hostel egyáltalán nem ilyen: filozófiájuk szerint nem hiszik, hogy „puccos reklámügynökségeknek kéne fizetni azért, hogy a márvány plafonjukat bámulják”. Az „Amszterdam segglyuka” filozófiájú hostel ezért a nagyközönségre alapozza stratégiáját.

 

A dolog nagyon egyszerű: készíthetsz bármilyen ...

Cool: játékkatonák az utcán
Cool: játékkatonák az utcán

Bár az ötlet nem új, a brazil Limited Edition Collectible Toys játéküzlet utcai kampánya minden férfi és kisfiú szívét megdobogtatja: São Paulo utcáin mindenki velük fényképezkedik, ők pedig néha pózt váltanak, mert baromi nehéz lehet annyit guggolni. 

 

Az ageiosbar ügynökség agyszüleménye kitűnő ötletet adhat mindenkinek farsangra, ha már Halloweenre el nem sütöttük ezt az ötletet. A következő lépés lehetne egy bezöldített katonákkal élő ...

Mémgyáros reklámosok
Mémgyáros reklámosok

Hogyan lesz a vicces videókat gyártó parodista párosból többszázmilliós YouTube-nézettségű reklámszpot-készítő szupercsapat? Rhett McLaughlin és Link Neal régi haverokként először hülye videókat készítettek a közönség szórakoztatására, majd elhatározták, körbejárják az Egyesült Államokat, és helyi vállalkozásoknak segítenek minimalista reklámokkal.

A végeredmény valami egészen különleges: egyik reklámra sem lehet azt mondani, hogy tökéletes ...

süti beállítások módosítása