Szar hostelnek szar reklámokat

A hostelek, különösen a mai világban, általában nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az ár-érték arányt hangsúlyozzák. Az amszterdami Hans Brinker Hostel egyáltalán nem ilyen: filozófiájuk szerint nem hiszik, hogy „puccos reklámügynökségeknek kéne fizetni azért, hogy a márvány plafonjukat bámulják”. Az „Amszterdam segglyuka” filozófiájú hostel ezért a nagyközönségre alapozza stratégiáját.

 

A dolog nagyon egyszerű: készíthetsz bármilyen videót, legyen az macskás, robbanásos, táncolós, tátogós, vagy csak egy fekete kép - a lényeg, hogy szerepeljen benne a Hans Brinker neve. Az alkotások a hostel YouTube-oldalán versenyeznek, aki pedig eléri az 1000 nézőt, kap 10 eurót. Igen, 10 eurót, ami a honlap szerint egy „fél éjszaka nemalvás ára Amszterdam legelszomorítóbb hosteljében”. Már az akciót beharangozó videó is zseniális.

 

 

 

 

A versenyre természetesen azonnal elkezdtek özönleni az alkotások, lehet válogatni, itt azonban mégis a hostel reklámügynöksége, a teljesen bolond KesselsKramer által feltöltött videót mutatjuk meg. Érdemes megnézni az ügynökség honlapját is (SŐT, érdemes többször frissíteni, miután kigyönyörködtük magunkat). Így már mindent értünk.

 

 

 

A teljes történethez hozzátartozik, hogy egy review-honlapon sem húzzák le annyira a hostelt, mint a reklámokban - a Hans Brinker stabil közepessel áll például a tripadvisoron, legtöbben azt mondják róla: pontosan annyit kapsz, amennyit fizetsz érte. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr663368382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2011.11.11. 00:16:59

Megint a tipikus rossz marketinges esete. Figyelemfelkeltő?: Igen. Sokan megnézik?: Igen. Többen bookolnak szobát?: Még véletlenül sem.

radnaughty 2011.11.11. 06:58:33

@mizie:
"bookolnak" - istenem... meglearnölhetnél hungarianul.
süti beállítások módosítása