Hányszor lehet még elsütni az Old Spice guyt?

Jobbaktól nem szégyen tanulni, márpedig az Old Spice emlékezetes kampánya... hát, emlékezetes marad. Olyannyira, hogy a W+K azóta sem lépett ki a saját árnyékából, ráadásul már nem csak ők viszik ezt az irányt: megjelent ugyanis pár reklám, amik kísértetiesen hasonlítanak az eredeti alapötletre.

 

Ott voltak például a Grey Dairy Queen-kisfilmjei: ismerős a mászkálás, a karakteres figura, a fura szituációk - a borotváló kisnyulak azért mindenkit meglepnek - valamint a "miért X, ha lehetne Y" alapállítás is ismerős. 

 

Aztán ott egy szintén férfitermékeket gyártó cég, az Edge, amely borotvahabjának készíttetett egy _nagyon_ hasonló szpotot. Sajnos ez a YouTube-on csak ilyen minőségben van meg, de a lényeg látszik/hallatszik.

 

 

A legfrissebb versenyzőnk az ausztrál Leo Burnett, akik mindenképpen valamilyen kemény és férfias dolgot szerettek volna készíteni a Johnnie Walkernek - a végeredmény pedig meglepő módon eléggé hasonlít az eredeti Old Spice-szpotokra. Hogy mennyire jön át a high society úriember üzenete, hogy bárki ihat ilyet, bizonytalan. A klip legjobb pillanatát, amikor az arcára paskolja a drága nedűt, akár tribute-ként is értelmezhetjük az Old Spice felé. Ja, és van benne Don Johnson is. Instant klasszikus.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr103334031

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Danger Zone! 2011.10.27. 21:03:15

  Újra "hódít" az Old Spice! Úgy egy éve nagyon erős ostrom alá vette kis hazánkat az Old Spice. Pontosabban egy fehér férfi, aki akkor is férfias illatú marad, ha már szétrágták a piranhák, illetve egy nárcisztikus fekete férfi, ak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása