Le a fingós lámpákkal!

Van valami félelmetesen primitív ösztönökre játszó a londoni SmithDennison ügynökség szpotjában, amely a Megaman izzókat reklámozza. Lehet gyerekesnek is nevezni, de tény: a fingós humor úgy látszik, soha nem fog kimenni a divatból.

Az alapötlet egyszerű: a Megaman izzói nem bocsájtanak ki annyi káros anyagot, mint a többi gyártó termékei. A megvalósítás? 45 másodpercnyi fingós humor, amit még ha végig is tud nézni enyhe nevetés nélkül az ember, a víz alatti résznél biztos, hogy legalább gondol a mosolygásra.

 

„Making advertising simple” - szól a készítő ügynökség mottója. Végülis legalább őszinték.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr453206700

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fingós izzók (The Fart Bulb Ad) 2011.09.07. 09:16:09

Reklámban alázza a kompakt fénycső gyártója a hagyományos izzókat, amiket jövő nyárig le kell szedni az üzletek polcairól. Ilyen az, amikor valaki abba rúg bele, aki már amúgy is a padlón van. A reklám üzenete az, hogy a hirdető cég által gyártott izz...

Trackback: Fingós izzók (The Fart Bulb Ad) 2011.09.07. 09:16:09

Reklámban alázza a kompakt fénycső gyártója a hagyományos izzókat, amiket jövő nyárig le kell szedni az üzletek polcairól. Ilyen az, amikor valaki abba rúg bele, aki már amúgy is a padlón van. A reklám üzenete az, hogy a hirdető cég által gyártott izz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acsa77 2011.09.07. 09:47:04

Jópofának tűnik, de túl szájbarágós.

Bár kb.15 éve használok takarékos égőket, de csak ahol ésszerű. És lehetőleg 500000-es kapcsolású csúcsmodellt. Mindenhova berakni viszont óriási pazarlás. Ezért vettem is 200 hagyományos égőt, és még fogok venni százat. Többek között irodai munkához, olvasáshoz, segédvilágításokba. Fürdőszobába pedig 1 db halogén gömbégőt.
Sokkal nagyobb megtakarítás lenne, ha kiirtanák a rengeteg pici projektoros halogén izzót, mert nagyon sokszor rémes az effektív fénykihasználásuk fénytechnikailag, hiába jók papíron.

Persze a LED-ek is alakulnak, de egyelőre enyhén szólva holdbéli táj marad utánuk.

kéne egy nick 2011.09.07. 13:34:20

Én nagyon nem értek egyet azzal, hogy kötelezővé teszik a hagyományos izzók forgalomból való kivonását, ugyanis ezeknek a kompakt fénycsöveknek sokkal szarabb, a szemet jobban károsító és nagyon természetellenes színű fényük van, mint a hagyományosaknak, ráadásul a sok kapcsolgatást (pl. mosdó, vécé, éléskamra stb.) nagyon rosszul bírják, teljes fényt pedig vagy 3 perc melegedés után adnak csak.

andras1980 2011.09.09. 12:46:37

Sajnos nem találtam meg a blogban a szerzők e-mail címét, ezért itt írom meg azt, amit e-mailben küldtem volna:

Kedves Győztesek!

Gratulálok a Goldenblog helyezésekhez a Szakértői Blogok kategóriában. Ez az e-mail a közönségszavazás első 10 helyezettjének és a zsűri szerinti legjobb 10 blog szerzőjének szól. Ez kifejezetten reklám célú e-mail, de nem spam, mert csak egyszer küldöm el. Együttműködést ajánlok, amivel erősíthetjük egymás sikerét.

A Felsőfokon.hu Magyarország legnagyobb szakmai blogmagazinja. Többféle szakterületen lehet nálunk blogot írni, mindenki a saját szakmájában publikálhat. Szakágaink folyamatosan bővülő listája itt található: www.felsofokon.hu/szakagak.

A bloggereinknek semmilyen kötelezettsége nincs, a blogok számát, terjedelmét nem korlátozzuk, a bejegyzések gyakoriságát sem írjuk elő. Egy szakmai blogban egy szakmai terület bármely szakágában lehet publikálni. (Én is élek ezzel a lehetőséggel, saját szakmai blogjaimban pl. a környezetvédelem szakterület többféle szakágában publikálok. Saját szakmai blogjaim: www.felsofokon.hu/blog/meszaros-andras-blogja, Goldenblogra nevezve, 160. hely 2 szavazattal, és www.felsofokon.hu/blog/kornyezetvedelmi-blog.)

A szakmai bloggal pénzt is lehet keresni, érdemes minden bejegyzés végére kulcsszavakat írni, mert a kulcsszavak alapján lesznek hirdetések a blogban, és ha valaki rákattint egy hirdetésre, akkor a bloggernek jár kattintásonként 0,25 Ft. Távlati tervünk a blogmagazin akkreditációja, így néhány év múlva akár tudományos fokozatszerzéshez is elismerhetik publikációnak az itt megjelent blogbejegyzéseket.

A bloggerek hozzászólhatnak egymás blogjához, így értékes szakmai információkhoz juthatunk bloggertársainktól. Egymás blogjából is sokat tanulhatunk. Szeretném, ha minl több győztes, díjazott blogger csatlakozna hozzánk, és kölcsönösen növelnénk egymás színvonalát és hírnevét.

A kezdetekhez hasznos lehet ez a néhány oktatóvideó a regisztrációról és a blogindításról: www.felsofokon.hu/felsofokonhu-fejlesztesi-blog/2011/06/14/regisztracio-blog-inditas-es-csatlakozas-szakmai-terulethez, de a szerkesztőség tagjai is mindig szívesen segítenek. További részletek: info@felsofokon.hu. Remélem, hogy találkozunk a blogmagazinban és a szeptember 24-én 9-14 óra között, Székesfehérváron a Hotel Magyar Királyban megrendezendő Felsőfokon Kick-off Konferencián.

Üdvözlettel:
Mészáros András
szakmai blogger
andras1980@mailbox.hu

baliquez 2011.09.30. 11:27:45

Hátizé, terence&philip formájú izzókat mindenki venne.
süti beállítások módosítása