Reklámok a világ legszebb sportjában

Női szinkronúszás? Felejtős. A világ legszebb sportja szexista és antiszexista szemmel is a női strandröplabda, amely játék szervezői többször aggódtak már, hogy a gonosz férfiak csak a testrészek miatt szeretik. Nos, a Betfair új kampányötlete nem fogja ezt a képet megváltoztatni.

Az online fogadóiroda a legjobb helyet találta meg arra, hogy elhelyezzen két QR-kódot, amely beolvasva a weboldalukra vezeti az okostelefonnal megáldott felhasználókat: ha valaki lefényképezi Zara Dampney és Shauna Mullin, brit strandröplabda-bajnokok fenekét, máris részesülhet az élményből.

A Betfair annyival kommentálta a kampányt, hogy minden bizonnyal ez az első eset, hogy QR-kódokat használnak sporthirdetések között, és ha már meglépték, biztosak akartak lenni benne, hogy olyan helyre kerülnek, amiket sokszor fotóznak a nézők. Mivel a két hölgy a 2012-es olimpián is képviseli majd, fogadni mertünk volna, hogy ott is a tuningolt bikiniben lépnek pályára, de nem - a négyévente megrendezett seregszemlén ugyanis tilos a bármilyen szponzoráció. A fenékkód is.

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr83143826

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ingyen Swarovski-kristályos fülbevaló 2011.08.10. 20:28:38

A bizsubolt egy ingyenes Swarovski-kristályos fülbevalót ad azon látogatóinak, akik regisztrálnak az oldalukra. Az ajándék a szerződött partnereknél személyesen átvehető! Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy te is gazdagabb legyél egy valódi Swarov...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsola777 2011.08.10. 21:41:51

Blokkolnám! Izé, szkennelném!

baliquez 2011.08.10. 21:46:59

Hátizé. A 30%-os technikai tűrése középen el is van használva, ergo igen közelről lehet csak vele URL-t lőni. Jó ötlet, nem nagyon jó kivitelezés.

NZ Chili · http://nzchili.freeblog.hu/ 2011.08.14. 23:07:33

Új értelmet nyert a vonalkódos bugyi kifejezés... ;)
süti beállítások módosítása