Szétlopható plakátok

Vidám promóval állt elő az amszterdami állatkert: az Artisban ugyanis hirtelen született sokféle kisállat, ők pedig ahelyett, hogy egyesével kipakolták volna őket plakátokra, inkább kirakták mindet. Matricaként.

A holland Dawn ügynökség ötletén alapuló kampányban így maguk a járókelők vihették tovább a jó hírt - és ragasztgathatták tele a várost kislepkével, elefánttal vagy éppen pillangókkal. Bár a kisvideó arról már nem emlékezik meg, mennyire örültek a közterület-fenntartók a kampánynak, az ötlet mindenképpen érdekes. 

 

Cukiság-rajongóknak pedig kötelező ellátogatni az állatkert honlapjára, ahol fényképek is vannak a kicsikről. Hát igen, a bébiállatokat könnyű eladni :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr303039324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

u-1004 2011.07.05. 08:04:52

... miért is kell autostartolnia a videónak???? ....

2011.07.05. 08:26:56

oriási ötlet, minden szart telefosnak ezzel a szarral.

Violettt 2011.07.05. 08:50:31

Biztosan örült a közlekedési vállalat, az üvegajtók, ablakok, teherautók tulajdonosai, meg úgy összvissz azok, akiknek a kresztábláktól kezdve a buszvárókig le kellett kaparniuk a kiselefántokat.
Magyarországon az a 2 pötty umlaut is mekkora felháborodást okozott.
süti beállítások módosítása