Van egy töltőd? És egy pólód?

Ahogy a mobilszolgáltatók egyre inkább tesztlehetőségként tekintenek a fesztiválokra, a különféle fesztiváltarifák és ambient megoldások közepette néha igen eredeti ötleteket is találunk: a brit Orange például idén is meglepő újdonságot tesztel a Glastonbury fesztiválon.

Míg a tavalyi Orange-gumicsizma a láb melegéből nyerte ki az energiát a töltéshez (12 óra mászkálás után nyerve 1 óra beszélgetési időt), az idei Glastonburyn már a hangból áramot fejlesztő póló lesz a menő. Természetesen ki is lehet mosni, a tesztekről pedig részletesen lehet olvasni az Orange fesztiválblogján

 

A póló elején lévő rész a zene ritmusára világít majd, a kicserélhető kábel pedig azt ígéri, hogy a legtöbb telefont lehet majd tölteni vele. Nem is beszélve arról, hogy a kis zsebbe helyezve a telefonunkat még menőzhetünk is vele táncolás közben.

 

Hordanád?

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr93009166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mxplanet 2011.06.23. 17:47:26

tobbnapos partyn sima.

Cr 2011.06.24. 09:16:02

Emlékszem, hogy tizenvalahány éve a szigeten mennyire kinézték azt, aki nem képes egy rohadt fesztivált végigcsinálni a telefonja nélkül.
Akkor még gyakran használták a "gizdafon" meg "bunkofon" és hasonló - amúgy ma is ugyanúgy helytálló - kifejezéseket.

És most, hogy 2011 van, valljuk be, ugyanúgy sznobizmus figyelni a bux-indexet. Egy FESZTIVÁLON BASSZUS.

Persze új időket élünk. Már a punkok is faszbukoznak és mobiloznak. Ettől még ugyanúgy nevetséges az egész, egy FESZTIVÁLON.
süti beállítások módosítása