Internet-opera és élő Facebook

Milyen lenne, ha a való élet is úgy működne, mint a Facebook? Egyszer-kétszer, vagy talán sohasem látott emberekhez mennénk oda, hogy a barátaink legyenek, vagy megmutatnánk a kedvenc bolti eladónknak a tegnapi buliról készült képeket? Az Angol Nemzeti Opera pont ezt mutatja meg a legújabb előadásához készült vírusvideóban.

Two Boys című friss opera már ezzel a videóval is valószínűleg elviszi a legfrissebb módon promózott opera díját, de van blogja, teaser-filmecskéje, és természetesen saját honlapja is. A sztori sem a megszokott "Velencében valami történik"-jellegű, kövérbácsis-éneklős, hiszen Nico Muhly műve egy gyilkossági ügyről szól, amit egy detektívnő az internet segítségével bogoz ki. Van benne internetes alterego, chatszobák, ipari kamerás felvételek, cyberszex, rejtély - egyszóval maibb nem is lehetne a történet.

 

Ha valaki nem is szereti az operát, az élő Facebookot akkor is szeretni fogja.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr562999963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shui 2011.06.21. 11:13:52

Lájkolom! expert a videó is:)
süti beállítások módosítása