Barbie-babák az Ördögűzőből

Vegyes hírek érkeznek mostanában a Nokia háza tájáról: a mobilóriás nemrég jelentette be, hogy a Microsofttal együtt megy neki az okostelefon-piacnak. Azóta nem javultak a kilátások, és már azt is rebesgetik, a Nokia egész egyszerűen eladja magát a Microsoftnak.

De félre bú és bánat, mert nem temetni jöttünk a Nokiát, hanem megmtutatni legújabb csajszifonjuk reklámfilmjét, ami rózsaszín, ijesztő, és... barbis. A cég úgy érezte, Barbie-t bevonni jó ötlet, a Sugababes-re tekergő babákról viszont nem biztos, hogy mindenkinek a női empowerment jut eszébe, sokkal inkább az Ördögűző a furán kitekert fej miatt, vagy Tim Burton a magukban táncoló műanyag lábak (!!!) láttán.

 

A Nokia N8 rózsaszín készülékének szpotja tényleg olyan, mintha egy rémálmot összekevertek volna Katy Perry cukorboltjával - ugyanakkor valamiért üdítően hat. Lady Gaga és élőszereplők ugyanebben a koncepcióban, na az ütne igazán.  

 

Az ígykészült-videóban pedig még félelmetesebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr892954014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása