Szép játék?

Hogy Magyarországon a foci szép játék-e, arról a vélemények megoszlanak. Különösebben Carlos Puyol vagy Wayne Rooney sem szép, a BETC London új kampánya szerint viszont maga a játék, a labdarúgás szép, és ennek így is kéne maradnia.

A KeepFootyBeautiful kampány első szpotja azt mutatja meg, milyen az, amikor a kölkök nem csak nézik, de le is másolják kedvenceik viselkedését. Mindenkinek szól, főleg a játékosoknak - de ugyanúgy a szülők és az edzők is elmondhatják egy lájkolással a kampány Facebook-oldalán, hogy a tiszta játékot támogatják.

 

Egyelőre sajnos nem sokan vannak.


A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr972929033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fátum 2011.05.25. 08:54:40

És a tiszta játék támogatását a csaló bírókra mikor terjesztik ki? Az UEFA mikor lesz hajlandó videóbírót használni? Amíg olyan színtű "tévedések" történnek, amikkel befolyásolhatják a meccsek eredményét, addig teljesen jogos, hogy a játékosok nem vesznek tudomásul minden döntést ellenvetés nélkül. Azt meg ne várja senki, hogy egy meccs hevében majd szépirodalmi stílusban szólnak a bíróhoz. Az amerikai fociban is előfordul, hogy kap a bíró egy-egy döntés után, pedig ott van videóbíró is, és a bíráskodás színvonala is sokkal magasabb, mint itt.
Másrészt, ha valamelyik kölöknek egy akcióhős a kedvence, az is érdekes lenne, ha annak a viselkedését másolná.
süti beállítások módosítása