iPad app macskáknak

Ilyen is van: a kutyaesküvő és a hörcsögszolárium után (na jó, utóbbi lehet, hogy nincs) immár macskáinkat is elkényeztethetjük a modern technológia segítségével. A Friskies ugyanis speciális iPad- és Android-alkalmazásokat kínál. Szigorúan macskáknak.

A horgászós és egyéb, mozgáson alapuló játékok biztosan elszórakoztatják egy darabig a cicust, a "Here Kitty Kitty" alkalmazás segítségével pedig zacskózörgést és madárcsiripelést lejátszva hívhatjuk magunkhoz kedvencünket. Ha odajött, indulhat a móka: a cicák mellett pedig a tulajdonosok is szórakozhatnak a Mondo Studios játékaival. A Friskiest gyártó Purina felméréssel is alátámasztotta utóbbi játékok jogosságát: állítólag nem csak szórakoztak a macskatulajdonosok, de a Friskies minőségéről gondolt képük is javult.

De hogyan nem karmolja össze a drága előlapot a cica?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr682919495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bumpkin 2011.05.20. 19:20:39

INSTANT GET! - nyávogta a macskám.

Flúgatlan 2011.05.20. 20:41:26

Erre csak vonyítani lehet!

Vaúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

titan 2011.05.20. 21:36:10

miután a macska a betonba is képes belekaparni, én bizony nem adnék a mancsai alá százezres nagyságrendi árú gépet

TakerOne · http://www.taker.hu 2011.05.20. 21:38:12

Nem minden macska van érte oda azért, enyém sem:
www.youtube.com/watch?v=GBjKYHAFUe0
süti beállítások módosítása