A világ első virtuális tesztvezetése

A Volkswagen legújabb print hirdetése Norvégiában egy virtuális tesztvezetésre kalauzol el bennünket - a téli és nyári utakra mobiltelefon segítségével "varázsolhatjuk rá" az autót. A felhasználónak csak le kell töltenie egy alkalmazást, majd az iPhone-t elhúzva az út fölött láthatjuk, amint suhan a kisautó.

Az alkalmazás három funkciót mutat be, az adaptív fényszórókat, a sávtartási funkciót és a tempomatot, egyelőre sajnos arról nincs információnk, hogy berregni kell-e hozzá, vagy nem, de mindenesetre jó játéknak hangzik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalin.blog.hu/api/trackback/id/tr822727430

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vélhetően a Gyász Tarifacsomag lesz az idei sláger a magyar mobilpiacon 2011.03.10. 15:14:38

Egyre biztosabbnak tűnik, ahogy arról már sok helyen írtak, hogy az idei évben - ötödikként, a negyedik ugyanis a Postafon - új mobilszolgáltató kezdi meg működését hazánkban. Az általunk megkérdezett szakértők egybehangzóan állítják,&nb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.03.10. 14:54:42

Az ötlet nem rossz, de én még egy QR kóddal megfejeltem volna, hogy az app letöltése is megvalósítható legyen kizárólag a telefon és a hirdetés segítségével (mondjuk az út menti épületek egyike lehetne egy VW szalon, ahonnan "kihozod" az autót a kód leolvasásával) :)

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.03.10. 18:19:16

Mennyivel egyszerűbb lenne rendes kisautóval játszani.
süti beállítások módosítása